lokalmatdagen
Tolgaslekt
Multimediabrosjyre Tolga
Nyheter

Tolga kommuneÅrets første kommunestyremøte foregår torsdag 26.januar kl. 19.00 på Malmplassen gjestegård. Det blir Åpen spørretime fra kl. 19.00. Utredning om Vingelen Nasjonalparklandsby og risiko-og sårbarhetsanalyse for Tolga kommune er noen av sakene som skal behandles. Se hele møteinnkallingen her, samt vedlegg sak 4-17,vedlegg sak 5-17,vedlegg sak 8-17.

16.01.2017

Tolgarpisen 2016To svært aktive innbyggere fra kommunen fikk lørdag Tolgaprisen 2016. Birgit Svendsen og Gunhild Skattebu fikk prisen for deres arbeid med nisjeproduksjon innenfor landbruket med bedriften Fjellurt. -Prisvinnerne er i dag formidlere av en kulturarv som var i ferd med å gå i glemmeboka med våre besteforeldre. Prisvinnerne legger ikke skjul på at etableringen har vært en utholdenhetsidrett og ingen sprintdistanse. De har måttet være nøysomme og ikke stilt for store krav til timelønna. Det har da ikke vært helt uvesentlig for resultatet at de har satt stor pris på og likt arbeidet, sa ordfører Ragnhild Aashaug da hun delte ut prisen lørdag under Tolga-Os janitsjars nyttårskonsert i Vidarheim. Hele begrunnelsen for prisen kan du lese her.

16.01.2017

Destinasjon røros
Destinasjon Røros sender jevnlig ut nyhetsbrev til sine medlemmer. Vi legger nå nyhetsbrevene her på nettsida. Toppsakene er ny daglig leder i Destinasjon Røros samt et par kurstilbud.
Nyhetsbrev januar 2017 Destinasjon Røros

 

16.01.2017

SUMÅrets SUM nærmer seg med stormskritt! Fullspekket med premieutdelinger, show og moro. Parallelt med SUM vil det være en regional Gründercamp for 10. trinn, dette foregår i Tynset rådhus. Det er også er det lagt opp til et Inspirasjonsseminar på Nord-Østerdal Videregående skole. Begge deler er bare et steinkast unna, slik at SUM kan besøkes i forkant eller etterkant. Det vil ikke være konkurrerende aktivitet under SUM mens seminaret pågår. Den gjeveste premien, Tolga Os Sparebanks pris for Beste Ungdomsbedrift deles ut kl 18 i Tynsethallen. Nytt av året er FIAS Miljøpris, Gjermundshaugs Beste Yrkesfaglige bedrift og Fagopplæring i Fjellregionens pris for beste lærling. Elevbedrifter vil bli premiert midtveis i programmet.

Årets SUM er i Tynsethallen 25. januar 2017. Messa er åpen fra kl. 10 til 18. Les mer på www.skapendeungdom.no

 

13.01.2017

Formannskapet på LangsjøvoldenFormannskapet var torsdag den 12.januar på besøk hos Sebastian Joten Langsjøvold og hans samboer Sofie Kristoffersen Nystuen for å høre hvordan det går med deres planer. Sebastian og Sofie dokumenterte gjennom programmet hvor viktig det er å legge til rette for mindre bruk/familiebruk gjennom dette programmet. Gården Langsjøvold ligger lengst øst i Tolga kommune, ca 50 km fra kommunesenteret. Tolga kommune er avhengig av at slike gårder skal kunne opprettholdes og at yngre har lyst til å overta om vi skal opprettholde bosettingen i alle deler av kommunen. Det pågangsmotet Sebastian og Sofie er gull verdt og Formannskapet fikk noen gode diskusjoner med paret om landbrukspolitikk, forvaltning og bosetting. Vi ønsker de lykke til!

På bildet ser vi fra venstre: Rådmann Stein Halvorsen, Kjell Dalløkken, Sebastian Langsjøvold Joten, ordfører Ragnhild Aashaug, Leif Vingelen, Morten Nyhus, Trond Peder Carlsen og Sofie Kristoffersen Nystuen.

 

13.01.2017
Kontakt

Servicetorget

Tolga kommune
Kommunehuset

2540 Tolga

 

Telefon: 62 49 65 00
Faks: 62 49 65 97
E-post
Åpningstid:
Hverdager 09.00 - 15.00

Sommertid 10.00-14.00
uke 27 - 32


Kontakt ansatt/enhet
Se også under tjenester i venstre marg

Generell henvendelse til kommunen -
elektronisk skjema

Min sak
Kommunalteknisk vakt: 959 29 121
Organisasjonsnummer:  940192404

Facebook

Lenker

Destinasjon røros logo 
Fjellregionen 

 

Nasjonalparklogo 

Logo Forollhogna villreinområde
Fylkesmannen i hedmark logo 
Logo LVK


Norge.no 


 

   

Vingelen.com logo  

styrevervregisteret