Olsok-velkomst fra Ordfører Ragnhild Aashaug

Olsok_i_TolgaVelkommen til olsokfeiring i Tolga.

 

Fra den 21.-den 30.juli kan du vandre i sommerlige og lekende kulturarrangementer om du tar ferden til Tolga.

 

(Trykk på overskriften for å lese hele hilsenen.)

Velkommen til olsokfeiring i Tolga.

 

Fra den 21.-den 30.juli kan du vandre i sommerlige og lekende kulturarrangementer om du tar ferden til Tolga.

 

Olsok i Tolga er årets høydepunkt, og årets lengste og mest innholdsrike uke. Denne uka byr vi på det ypperste av hva vi har å by på! Det er et kulturprogram med bredde og topp, på langs og på tvers, og til alle døgnets tider.

 

For at man faktisk skal klare å holde denne tradisjonen ved like, så har styret for olsok i Tolga gjort noen grep for å bygge en sterkere merkevare. Jeg vil gi honnør til utviklingsarbeidet som foregår. Å utvikle et produkt som mange har et eierskap til er krevende, men nødvendig, dersom en vil og ønsker at olsok i Tolga skal være regionens store folkefest. Det er en økende konkurranse om publikum med flere spennende og gode arrangement i regionen. Totalt sett vinner regionen på at det forgår mange aktiviteter av høy kvalitet, det gjør oss verdt å besøke, men det vil kreve mer av oss som arrangører. Det krever at frivillighet og kremmerånd går hånd i hånd, med å bygge nye inntektskilder til arrangementet.

 

Derfor er det er det også med stor respekt og beundring jeg ser at Olsokprogrammet er like fullspekket også i år! En stor takk til alle frivillige og næringsliv som legger ned den store innsatsen for at dette skal bli det flotte arrangementet som det er! Lokal historie, lokalt håndverk og lokal mat i en profesjonell ramme gir arrangementer med sjel og identitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale at du tar turen til Tolga i sommer for å oppdage en verden av små og store skatter på ferden. Jeg gleder meg til å treffe deg, og å bli med på ferden!

 

 

 

Tolga kommune 

    Ragnhild Aashaug 

 

    Ordfører 

Publisert av: Lars Tore Spånberg Slettan
21.07.2017